Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 172.70.34.84 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
212 berichten.
---- ---- schreef op om :
Net als menig ander was ik erg sceptisch. Vooraf heel vlot, duidelijk en open contact gehad via de mail. En 2 dagen later heb ik mijn bestelling heel discreet ontvangen. Aan mij hebben jullie een nieuwe vaste klant! Toppers!
Alexander Alexander schreef op om :
Al een paar keer iets besteld en altijd super geholpen. Helaas moet ik zeggen dat ik de laatste tijd 2 keer om info via de mail heb gevraagd en geen respons heb gekregen. Vraag me af of ze op dit moment in bussines zijn.
Rico Rico schreef op om :
eerder andere aanbieders gehad, viel qua leveringstijden vies tegen. ook vaak niet complete leveringen. maar nu hier, werkelijk binnen 2 dagen in huis, en supersnel mail verkeer!!!!! Jullie hebben er een klant bij!!
Ajax Ajax schreef op om :
Bij deze ook mijn excuses, voor mijn te snelle en foute reactie! Als er een pakket vertraging heeft , ligt dit vooral aan post NL, de tracking wordt ook niet geupdate en post nl weet zelf niet waar het pakket zich bevindt. Aller 1 ste pakket is vandaag aangekomen, na 1 week vertraging door post NL
La douche franche La douche franche schreef op om :
Ik woon in zuid Frankrijk en heb ook mijn bestelling geplaatst. alles is netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden en kan deze leverancier iedereen aanbevelen. Snel, betrouwbaar en correct! Merci!
Joey. D Joey. D schreef op om :
Alles zeer professioneel geregeld! kunnen veel concurrenten wat van leren jullie, hebben een nieuwe klant bij!
1956 1956 schreef op om :
Altijd een beetje moeilijk de eerste keer, niet alle websites zijn tenslotte te vertrouwen, maar deze site is te vertrouwen! Alles keurig naar wens gekregen en op al mijn vragen is vooraf -meestal binnen enkele uren tijd- antwoord gekomen. Qua betaalwijze raad ik Bitcoins aan, het is even uitzoeken hoe dat werkt, maar daarna is het zo snel, goedkoop en de kans dat er iets kwijtraakt (postbus) is uitgesloten.
lover lover schreef op om :
Nou mensen, je wordt hier erg blij van : maandag besteld en woensdag alles netjes in huis ! Ik zeg :top ! je kan hier met een gerust hart bestellen dit was mijn 1e bestelling hier maar zeker niet de laatste !!
Jeff Jeff schreef op om :
Super service..blijvertje voor mij! Eerlijk en betrouwbaar!
Davy Davy schreef op om :
Top bedrijf, goede service, klantvriendelijke, snelle levering, goeie producten. snelle reacties. Betrouwbaar, een top bedrijf ze doen daadwerkelijk wat ze zeggen. Alleen maar lof en complimenten voor dit top bedrijf.
otto otto schreef op om :
top-klantenservice/e-mailtjes ongeloofelijk snel betrouwbaar goed advies bestelling/levering: one of a kind zeker voor herhaling vatbaar ! vergeet al die andere ****sites… zitten een hoop oplichters bij ook trouwens.. ( zal maar geen namen noemen…)
Lina Lina schreef op om :
Service kan niet beter. Wederom alles zeer snel geleverd in 1 dag!, correspondentie is punctueel, website is duidelijk, producten zijn origineel!!